Rensning af tagrender kan være et både beskidt og tidskrævende arbejde. Hos Tagrende-renser.dk har vi maskiner til udførelse af arbejdet og en stor erfaring med tagrenderensning. Hvis vores maskine ikke kan udføre det, har vi andre muligheder – blandt andet brug af lift.

Du kan tjekke om tagrender og nedløb fungerer ved at lægge haveslangen op i tagrenden og skrue helt op for vandet. Endnu bedre er det dog at benytte lejligheden til at inspicere hele systemet næste gang, der er et kraftigt regnskyl.

Bagfald, dvs. forkert fald på tagrenden, kan normalt rettes op ved at justere rende-jernene.

Mindre utætheder kan lappes med enkle midler. Der findes en speciel reparationstape, som er velegnet til at lappe tæringer og huller på rør og render, mens flydende reparationsmasse er bedst til utætte samlinger. I begge tilfælde skal underlaget være rent og tørt inden reparationen. Småreparationer er dog blot lappeløsninger – er renderne utætte, bør du få dem udskiftet.

Er der tale om gamle tagrender af zink eller kobber med loddede samlinger, er reparationer et job for en blikkenslager. Er tagrenderne gamle og medtagne, kan det være relevant at overveje en udskiftning, Tagrende-renser.dk samarbejder med en blikkenslager som tilbyder op til 15 % rabat til vores kunder på montering af nye tagrender og nedløbsrør.

Når du tjekker dine tagrender, kan du overveje i samme omgang at gennemgå og rense husets brønde, så du er sikker på, at dine installationer er klar til det næste store regnskyl. Vi samarbejder med en kloakmester som udfører alt inden for kloakarbejde – blandt andet højvandslukke.